You are here:Home»Projects»Commercial»Seattle - Fong

Seattle - Fong

This tenant improvement was for an architect in Seattle. The existing space was decorated with white, yellow, blue and burgundy walls. A space was created to give the architect a functional area while creating an exciting atmosphere. Subtle natural colors and new track lighting were used for a light and warm look.

Custom made sawhorses were used along with birch door slabs to create inexpensive desks that were functional. A custom built door system on sliding tracks—using simple materials—created a conference room when in use, yet could be slid back to make the office seem larger. The old stained carpet was removed and the existing concrete floor was ground down and acid stain applied for a durable, beautiful floor.

Search Projects

Featured Projects

ยป View all project categories